A Minipiac egy olyan gyűjtőoldal, ahol a kismamák, szülők, nagyszülők kedvükre válogathatnak gyerekjátékok, babajátékok, gyerekszoba és babaszoba kiegészítők, gyerekbútorok, gyerekkönyvek, mesekönyvek, babaruhák, gyerekruhák, babakozmetikumok és gyerekkozmetikumok hatalmas kínálatából.

Több, mint 165 partner gyerekeknek készült termékét ajánljuk, többek között a Kiddiez, a Holnembolt Játékgaléria, a Fusselvéle Játékbolt, a Yogoplay, az Online Bababolt, a Naphegy Kiadó….stb.., de naponta frissítjük márkakínálatunkat, folyamatosan keressük a minőségi termékeket készítőket, gyártókat, és forgalmazókat.

Megtalálhatóak nálunk az Djeco, Kids At Work, Maileg, Pagony, Noodoll, stb. márkák is.

Nálunk mindenki megtalálja azt, amire szüksége lehet, vagy olyan kincsekre lel, amikbe "szerelmes lesz az első látásra" .

Újszülötteknek gyönyörű babaruhák, rugdalózók, hálózsákok, babasapkák, cumik, rágókák, alvójátékok, éjjeli fények, babakrémek, babatestápolók…stb.,

Totyogóknak babaruhák, babaágyneműk, fajátékok, építőjátékok, duplo, babaszőnyeg, gyerekeknek való kozmetikumok…stb

Ovisoknak készségfejlesztő játékok, babák, babaházak, lego, gyerek étkészlet, gyerekcipők, mesekönyvek, játéktárolók, párnák, játékautók, szerepjátékok, barkács készletek .stb.

Kisiskolásoknak társasjátékok, kirakósok, szabadtéri játékok, Mesekártyák,kreatív játékok, stb

Kiemelten fontos számunkra a hazai dizájnerek, gyerek termék készítők támogatása, szeretnénk, ha minél szélesebb kör megismerné ezeket a csodálatos, jó minőségű, kézzel készített gyerek ruhákat, játékokat, szobadekorációkat. A hazai dizájnerek közül megtalálod nálunk Crooocus,Miss Tessy, TorzonborzArt, stb termékeit, keresd és vedd a magyar dizájn termékeket.

A minőség áll minden esetben a középpontban a Minipiacon, a partnereink kínálatában olyan termékeket találtok, melyek vegyszermentesek, minőségi, bio anyagokból készülnek: Bio pamutból, GOTS minősítéssel rendelkező gyártók baba és gyerektermékei, 100% biopamut mosható pelenkák, natur fa anyagokból készült gyerek játékok.

Nálunk megtalálod a legjobb gyerekkönyveket, legyen az babalapozó, mese, ismeretterjesztő, idegen nyelvű gyerekkönyv, segítő könyvek, verses könyvek, sőt a nagyobb gyerekek is megtalálják könyvkiadó partnereink könyvei között a számukra megfelelőeket.

Spórolj időt velünk! Mostantól nem kell kutatnod a rengeteg gyermekjáték webshop vagy gyerekruha webshop között, hiszen a Minipiacon mindent egy helyen megtalálsz!

Akciók, leértékelések, utolsó darabok, egyedi gyerekjátékok és gyerekruhák, naponta bővülő választék..Minipiacra fel!

Nézz körül nálunk,mentsd el a Kívánságlistára a termékeket, amik megtetszettek, és gyere vissza máskor is hiszen minden nap újabb és újabb gyerekholmik, játékok, bútorok érhetőek el nálunk.