This is the content of my tooltip! This is the content of my second tooltip!

Tippek, amivel a gyerekek rendrakási hajlandósága jelentősen növekszik

Tippek gyerekeknek az önálló rendrakás, takarítás felé vezető úthoz. Őszinték leszünk: az, hogy kisgyermeked megtanítsd arra, hogy a szobáját kitakarítsa és a ház körül is bizonyos dolgokban segítséget nyújtson – nem kis teljesítmény lesz.


TERMÉSZETES GYEREKKOR – TEDD 100%-OSAN ORGANIKUSSÁ

Képzeld el, hogy van egy tökéletes alternatíva arra, hogy ne szennyezzük műanyagokkal és kidobandó textilekkel a Földünket. Ezt az alternatívát, úgy hívják, hogy BIOPLASZTIK ÉS NÖVÉNYI KASMÍR. Ha esetleg elsőre nem jön át (nekünk se volt egyértelmű a szavak mögötti jelentés), cseppet se csüggedj, elmeséljük.


PIACNAP VAN -ÉS SENKI SE SZÓLT, HOGY BE KELL VÁSÁROLNI – konyhai szerepjátékokat ajánlunk

PIACNAP VAN -ÉS SENKI SE SZÓLT, HOGY BE KELL VÁSÁROLNI Na de most mi szólunk, mert a Minipiacra összegyűjtöttük a legjobb ( és legszebb, és legleg) szerepjátékokat, sütési kellékeket, mindent, ami egy finom játék süti elkészítéséhez kellhet.


Ízelítő 2020 legtrendibb játékaiból- kódoló robottól az újrahasznosított motorig

Íme 2020 legfigyelemre méltóbb játék trendjei, amik olykor megrökönyödésre, olykor tátott szájjal való álmélkodásra késztetnek minket.


Az IKEA ÉS A LEGO ÖSSZEFOGOTT – MEGALKOTTA ÁLMAINK DOBOZÁT

Az Ikea és a Lego nemrégiben bejelentette a Bygglek tárolódobozok érkezését, amelyek Lego elemekkel vannak felszerelve, így lehetővé teszik, hogy közvetlenül a felületükre építsék meg a gyerekek fantasztikus terveiket


NYARALJ ITTHON-ELDUGOTT TAVAK MAGYARORSZÁGON

Ha azon szerencsések közé tartozol, aki gyakran a kezébe ragadja a túrabotot, akkor elképzelhető, hogy nem fogunk neked újat mutatni, ha viszont hozzánk hasonlóan ritkábban jutsz el felfedezni Magyarország természeti kincseit, akkor itt a helyed:)


TOP 3 GYORS, FINOM NYÁRI CSALÁDI EBÉD RECEPT – MINIMAG GASZTROPERCEK

Íme a tökéletes nyári ebédekhez vezető receptek listája: gyors, könnyű ételek, amelyek az egész családnak ízleni fognak egészen pici babáktól kezdve a nagyszülőkig.


Hogyan bulizzunk otthon a gyerekekkel -MINIMAG KERTI PARTI TIPPEK GYEREKEKNEK, RECEPTEKKEL

Mire ez a cikk megjelenik, már nyári szünet lesz, az édes semmittevések időszaka (a szerencséseknek). Remélhetőleg mindenkinek szuper jó lett a bizonyítványa, és örömmel veti bele magát a nyárba. Mi pedig a keri partik szervezésébe.


MI KELL A PELENKÁZÁSHOZ? – TOP 4 PELENKÁZÓ KIEGÉSZÍTŐ

Mire érdemes figyelni a pelenkázás során? Milyen kiegészítőkre lesz szükséged a baba pelenkázásánál? Ha ezek a kérdések felmerültek nálad is, akkor jó helyen vagy: mutatunk 4 kihagyhatatlan eszközt, amivel akár megkönnyítheted a pelenkázást, akár kiegészítheted azt.


VIRTUÁLIS VIDÁMPARK TÚRA – online séta otthon maradóknak

IGYEKSZÜNK OLYAN ONLINE PROGRAMOT TALÁLNI, AMIT EGYÜTT IS CSINÁLHATUNK.


Vedd magadra a történelmet- inspiráló nők kislány ruhákon

Semmi képpen se szeretnénk szó nélkül elmenni a Piccolina tavaly november végén piacra dobott “Trailblazer tee” nevet kapott kollekciója mellett.


Színek a gyerekszobában

Babakék, babarószaszín, púder és pasztell színek, szürke és társai.. a legtöbb baba- és gyerekszoba dekoráció, kiegészítő az utóbbi években a halvány színek köré épült. De mihez kezd az a lelkes szólő, aki a bohémabb stílust kedveli, és főleg színeket, erős színeket szeretne maga körül látni? Nincs könnyű helyzetben, de azért van hol inspirálódni, sőt a cikkünk végén mutatunk nektek néhány igazán színes gyerekszoba kiegészítőt, amit ti is meg tudtok venni.


RENDEZD ÁT VELÜNK A GYEREKSZOBÁT-MINIMAG ÖTLETBAZÁR

A gyerekszoba update, újrarendezés azért is állandó téma nálunk, mert itt kiélhetem a lakberendezés iránti szenvedélyem: ez az egyetlen olyan helyiség a lakásban, amit nagyobb átrendezés, bontás nélkül tudok teljesen újravarázsolni.


KARÁCSONYI GYEREKKÖNYVEK – A RÁKÉSZÜLÉSHEZ

A cikkünkben 5 olyan karácsonyi gyerekkönyvet mutatunk be, amik nem csak a fa alatt mutatnának jól, hanem már a rákészülésben is segítségünkre lehetnek.


Nehezen találsz ki jó karácsonyi ajándékot? Van 4+1 szuper ajándék tippünk

Vannak olyan helyzetek, amikor nem is olyan egyszerű megajándékoznunk a másikat. Mondjuk azért, mert nem ismerjük annyira, vagy épp ellenkezőleg, nagyon is közeli kapcsolatban vagyunk, ismerjük az ízlését, de valahogy nem jut eszünkbe semmi jó. Vagy éppen nem rég született kisbaba a családban, vajon minek örülhetne (ő is és az anyukája is)? Esetleg nagyobb gyerkőc, biztos ezer játékot kap, most vegyünk mi is egy 1001-diket?


Tárolás felsőfokon

Amikor még csak várjuk a babánkat, és megvesszük a kiságyat, babakocsit, egy-két (száz) kiegészítőt lényegében halvány elképzelésünk sincs a jövőről, amikor plüss állat hegyek, és építőkockák fogják átvenni az uralmat rajtunk és a lakásunkon. Ahogy nő a gyerek – bármennyire is próbáljuk tudatosan megszabni a tárgyak számát- úgy lesz egyre több a játék, amit, hacsak nem szeretnénk örökké átlépdelni, el fog kelleni helyezni.


A világ legszebb óvodai sorozat

Energiát termelnek, környezettudatosak, innovatívak és szépek: óvodák Japántól Ausztriáig.


MAMAZOO ÉS MINIPIAC KÖZÖS JÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA

Nyerj egy szuper ajándékcsomagot MamaZoo és Minipiac közös játékában.


PIPI DESIGN ÉS MINIPIAC KÖZÖS JÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA

NYERJ EGY SZUPER AJÁNDÉKCSOMAGOT A MINIPIAC ÉS A PIPI DESIGN KÖZÖS NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN


Szőnyegbe borítjuk a gyerekszobát

MAI NAP KÉRDÉSE Akár funkciót tölt be (játszó), akár csak a gyerekszobát szeretnéd feldobni vele, egy szőnyeg mindig jó választás


A HAPPYTÉRIA ÉS A MINIPIAC KÖZÖS NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYA

Nyerj egy szuper Coq en Pate hátizsákot és egy Rice mókusos lámpát a Happytéria és a Minipiac közös játékán


Mit olvassunk a nyaralás alatt?

Szerencsések vagyunk, mert a gyerekeink imádják a könyveket, így nem is kérdés, hogy a nyári szünetre is össze kell állítanunk egy bakancslistát azokból a könyvekből, amiket szeretnénk együtt elolvasni.


"KERESSÜK A LEGJOBB ARANYKÖPÉSEKET!" PÁLYÁZAT

A gyerekek néha olyat tudnak mondani nekünk, hogy évekig emlegetjük és ha eszünkbe jut, rögvest mosolyogni kezdünk magunkban. A Minipiac most ezeket az emlékezetes aranyköpéseket szeretné összegyűjteni és a legjobb hármat értékes meglepetés csomaggal díjazni.


"KERESSÜK A LEGJOBB ARANYKÖPÉSEKET!" PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A GYEREKEK NÉHA OLYAT TUDNAK MONDANI NEKÜNK, HOGY ÉVEKIG EMLEGETJÜK ÉS HA ESZÜNKBE JUT, RÖGVEST MOSOLYOGNI KEZDÜNK MAGUNKBAN. A MINIPIAC MOST EZEKET AZ EMLÉKEZETES ARANYKÖPÉSEKET SZERETNÉ ÖSSZEGYŰJTENI ÉS A LEGJOBB HÁRMAT ÉRTÉKES MEGLEPETÉS CSOMAGGAL DÍJAZNI.


Csini szoknyák a Minipiacon

Csinibbnél csinibb, a természet ihlette pörgős, forgós kisszoknyák keresik gazdájukat.


Vadító piros gyerekholmik a Minipiacon

A MAI NAP KÉRDÉSE Segítünk megvadítani egy kis pirossal a hétköznapokat:) Ti melyik pirosat vinnétek haza a Minipiacról?


100% menő kispasis cuccok a Minipiacon

A MAI NAP KÉRDÉSE Mivel az utóbbi időben a kislányos posztok kerültek túlsúlyba- és semmiképpen nem szeretnénk, ha azt gondolnátok, hogy a Minipiacon nincsenek menő kisfiú cuccok, mert nagyon is vannak:)- ezért most jöjjön egy 100% kispasi ajánló.


KREABABY és Minipiac közös játékának szabályzata

NYERJ EGY SZUPER ANDONE PELENKATÁSKÁT BEVÁSÁRLÓKOSÁRRAL A MINIPIAC ÉS A KREABABY KÖZÖS NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN


Csupapötty a Minipiacon

Idén nyáron (is) hódítanak a pöttyök és mi telis tele vagyunk pöttyös holmikkal. Ez csak egy kis ízelítő a Minipiac pöttyeiből.