This is the content of my tooltip! This is the content of my second tooltip!
A MINIPIAC MÉDIAAJÁNLATA

ÜDV A MINIPIACON

A Minipiac egy online gyűjtőoldal, ahol minőségi, design gyerekholmikat áruló boltok kínálatát találod meg.

A MINIPIACRÓL

A Minipiac egy egyedülálló gyűjtőoldal gyerekeseknek.
A Minipiac célja, hogy megkönnyítse azon elfoglalt szülők életét, akik kisbabájuknak, gyereküknek keresnek minőségi ruhát, játékot, bútort, kozmetikumot, illetve bármilyen más terméket, amire a kicsiknek szükségük lehet.
A Minipiac egy igényes, letisztult, jól átlátható, modern oldal mobilra optimalizálva, részletes keresővel és szűrővel, mely egy oldalon ajánlja Partnerei gyerekeknek készült, válogatott termékeit.
A Minipiac termékajánlata minden nap bővül, hét hónap alatt több, mint 3000 termék ajánlója került feltöltésre.
A Minipiac ajánlja és nem árulja a Partner termékeit, vásárlási szándék esetén átirányítja az érdeklődőt a Partner oldalára.

MIBEN KÜLÖNLEGES?

A legújabb online marketing trendek szerint a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt kap a hirdetések vizuális kommunikációjának minősége.
Egyre nehezebb kitűnni a reklámzajból és a fogyasztók, vásárlók figyelmét felkelteni.
A Minipac célja -a minőségi termékek egy oldalra gyűjtése mellett- hogy egyedi és feltűnő kreatívjaival emócionálisan hasson és márkahűséget építsen ki az igényes szülők és nagyszülők körében. A Minipiac tematikus ajánlói és hirdetései kedvet csinálnak a vásárláshoz, esztétikusabb köntösbe öltöztetve a Partnerek termékeit.

NÖVEKSZIK A MINIPIAC

A Minipiac repertoárja 2018. júniusától bővül és a termékajánló mellett gyerekeknek szóló szolgáltatásokat is ajánlunk oldalunkon.
A Minipiac 2018. nyarától elkezdni saját teszvideók gyártását, melyben a Partnerek termékeit gyerekek tesztelik játékos formában.
2018. őszén elindul a Minipiac tartalomgyűjtó aloldala, a MINIMAG.HU, ami különálló oldalként is működik majd. A Minimag célja, hogy egy helyen (nyitóképpel, címmel, bevezetővel) ajánlja a legérdekesebb, gyerekekkel kapcsolatos cikkeket, blogbejegyzéseket, majd a céloldalra vezesse az olvasókat.
CSOMAGAJÁNLATOK
Ha olyan gyerekeknek és/vagy szülőknek szóló terméked van, amiről úgy gondolod, hogy illeszkedik a Minipiac arculatához, akkor válassz csomagajánlataink közül.